sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Shopping online

Hello boys and girls!
Talvi tekee tuloaan ja Ebban mamma aloitti talvivarustelun.
Talvihaalari on tilattu.
Talvisaappaat on tilattu.
Talvipipo on ostettu.
Villapuku on ostettu.
Talvirukkaset - mietitty, muttei hankittu.


Miss Ebbalta jäi viime talvelta kaikki edellä mainitut pieneksi. Hoh, mitä rahan menoa. Voi vain lohduttautua, että onneksi senor Oliver voi käyttää aikanaan samat varusteet.


Kaikki vanhemmat tietävät kuinka uuvuttava projekti sopivien haalarien ja talvikenkien hankinta on. Mietitään, että mistä mennään katsomaan ja onko millä merkillä millaisia ja mihin hintaan ja mikä koko, pitäiskö ottaa se missä on kasvunvaraa enemmän vai hukkuuko se lapsi siihen ja voi mämmi, siellä just se haluttu haalari tai ne halutut saappaat oli viime vkolla tarjouksessa ja nyt sieltä toisesta paikastakin oli just se koko loppunut. Painajaista. Ebban mammakin oli erään tunnetun tavaratalon kreiseillä päivillä kahmimassa talvisaappaita kotisovitukseen. No, eilen vein sitten kotisovitukset takaisin. Eivät sitten olleet sopivia.


Jotta kauppojen tungoksessa hikoilu loppuisi, päätin ryhtyä nettishoppailuun. Kotisohvalta käsin, ilman ainoatakaan hikipisaraa tai uhkailu-kiristys-rituaalia, sain hankittua useamman parin talvikenkiä jälleen kotisovitukseen. (Niin, jos ihmettelet kotisovitusta, niin useat nettikaupat tarjoavat ilmaisen toimituksen ja palautuksen, jolloin voi kotona rauhassa sovittaa ja valita sopivat). Tein jopa hintavertailua eri liikkeiden välillä ilman ensimmäistä askeltakaan. Satoja kenkäpareja ja vain kevyttä sormijumppaa. Nyt ne on tilattu. Hienoa.

Tosin myönnettäköön, että Ebban mamma hivenen hullaantui nähdessään herkulliset, erittäin epäergonomiset ja varmasti muutenkin todella epäkäytännölliset, mutta upeat retrojalkineet: moonbootsit. Ihanat!

Onnea metsästykseen ja mahtavaa maanantaita!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti