perjantai 7. lokakuuta 2011

Pieni ballerina


Kuvateksti tarinan lopussa.
 Rakkaat lukijat,

kerron teille nyt pienestä ballerinasta.

Pieni ballerina aloitti vapaat harjoitukset viime talvena kaksi ja puolivuotiaana. Nuo harjoitukset sisälsivät pääasiassa piruetteja ja varpailla sipsuttelua. Ennen harjoitusten alkua pieni ballerina valitsi asunsa huolellisesti. Olennaisin vaatekappale oli Ebban mamman pari vuotta aiemmin ompelema paloautonpunainen tyllihame. 

Tänä syksynä pieni ballerina aloitti ryhmäharjoitukset. Ensimmäiselle tunnille hän meni jännittyneenä, mutta uteliaana. Tunnilla oli oletettavan mukavaa ja harjoitukset menivät oletettavan kivasti. Saattaja jäi painavan rautaoven taakse. Pieni ballerina jatkoi harjoituksia kotona. Toiselle tunnille mentäessä pieni ballerina ilmoitti tiukkaan sävyyn, että haluaa mennä suoraan kotiin. Hän kuitenkin muutti mielensä nähdessään harjoituskaverinsa pukuhuoneessa treenivaatteissa. Vaaleanpunainen pitkähihainen trikoopuku, valkoiset sukkahousut, mustat harjoitustossut, vaaleanpunaiset neulesäärystimet ja olennaisin, vaaleanpunainen sähäkästi törröttävä tyllihame. Tämä näky pysäytti. Pieni ballerina halusi samanlaisen harjoitusasun. 

Pienellä ballerinalla oli tuuria. Hänen tyllihameensa oli revennyt korjauskelvottomaksi edellisissä vapaissa harjoituksissa. Uusi siis oli hankittava. Pieni ballerina pääsi ostoksille Ebban papan kanssa.

Tähän on nyt siis tultu, satubalettikin on tekstiiliurheilua sanan varsinaisessa merkityksessä. Mukavaa perjantaipäivää!


Kuva:
Tapetti Sandberg, LouLou-tuoli Kartell, säärystimet, tylli ja laukku BallerinaShop.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti