tiistai 30. lokakuuta 2012

Löytö!

Kaappi Kruunukirppu&Olkkari, valopurkkina keksipurkki Hemtex, Manolo Blahnikin suunnitelema kenkälusikka Habitat, kaapin sisällä: kehys ja sivellinpurkki Ikea.

Heissan rakkaat kanssaihmiset!

Toissaviikolla satoi joka päivä, siis ihan joka ikinen päivä. Välillä kovaa, välillä tosi kovaa ja välillä ripotellen. Pari viikkoa sitten oli aurinkoisiakin syyspäiviä.

Eräänä aurinkoisena syyspäivänä pari viikkoa sitten suuntasin mammaystäväni ja sir Oliverin kummitädin kanssa kulkuni Kruununhakaan. Vanha rakas kotikaupunginosani houkutti meidät ystävänmyyntiin, josta saisi mukavia joululahjoja miehelle, lapsille ja ehkä jotain itsellekin. Tämä oli sinänsä sivuasia. Kruununhaan paras anti oli, ja on edelleen, Kruunukirppu&Olkkari -kauppa. Liike sijaitsee Mariankadun ja Hallituskadun kulmassa. Siellä myydään laadukkaita ja siistejä käytettyjä lasten vaatteita, kenkiä ja asusteita sekä vanhoja ja uusia huonekaluja. Lisäksi tarjolla on runsaasti erilaisia hauskoja sisustustarvikkeita sekä lasten pelejä, leluja ja tarvikkeita.

Tällä kertaa oma mielenkiintoni heräsi kipsutellessamme liikkeen ikkunoiden editse. Ikkunassa tökötti edelleen (kuten pari viikkoa aiemminkin) valkoinen pieni lasiovellinen kaappi. Kaapin ovessa oli lappu: MYYTY. Ehdotin seurueelleni sisään piipahtamista. Kierroksen tehtyäni, tiedustelin ikkunassa olevan kaapin kohtaloa. Myyntitehtävissä oleva mieshenkilö paljasti kaapin kuuluvan hänen anopilleen, joka oli antanut kaapin myyntiin, mutta muuttanutkin sitten mielensä. Siksi siis MYYTY -lappu. Ääneen ärtymystäni purkaessani, mies sanoi voivansa toki soittaa anopille ja tarkistaa mitkä hänen aikeensa kaapin suhteen olivat. Mies soitti anopille ja anoppi ilmoitti, että kaapin voi myydä. Ja näin kaupat tehtiin. Anoppi oli 50 euroa rikkaampi ja mamma sai himoitsemansa kaapin. Myyntitehtävissä oleva mieshenkilö oli itsekin asiasta sen verran tohkeissaan, että mietti muihinkin tavaroihin MYYTY- kylttien teippaamista. Että jospa kauppakäynti siten vilkastuisi.  Mukava myyntimies!

Aurinkoisen Kruununhaan vierailupäivän kruunasi siis tämä viehättävä kaappi, joka sai arvokkaan paikan mamman pikkuruisesta toimistosta.

Mukavaa tiistaita ystävät ja kiitos, että viihdyitte seurassani! 

 Kaappi Kruunukirppu&Olkkari, valopurkkina keksipurkki Hemtex, Manolo Blahnikin suunnitelema kenkälusikka Habitat, kaapin sisällä: kehys ja sivellinpurkki Ikea pilkkupaperi Lagerhaus, hyllypitsi Tiimari.  Kehykset seinällä kirpputorilta ja Ikeasta, lampunvarjostimet Lagerhaus, kangasjohdot Clas Ohlson ja pöytävälaisin Tiger.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti