sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Chanel -laukkuOn ollut taas se aika vuodesta, että on ollut paljon haluttavaa.

Miss Ebba haluaa Barbien, Barbien jääkaapin, Barbin lastenhoitosetin, Baby Bornin polkupyörän, Baby Bornin ulkotakin, Baby Bornin muutkin vaatesetit, Hello Kitty -kellon, joka on pienessä talossa, Hello Kitty -kolmipyöräiset nuken vaunut, Muumitalon, Muumilaivan, Lumikki -puvun, Prinsessa Ruusunen -puvun, lasten leikkikorkkarit, kauko-ohjattavan auton, kauko- ohjattavan moottoripyörän, kävelevän koiran, pienoislentokoneen, prinsessakruunun, kissan, koiran, mönkijän, traktorin, joulukuusen, mamman korkokengät. Vain muutamia mainitakseni.

Kiihtyvällä tahdilla haluamisiaan julkituonut uhmaikäinen voi olla joskus hyvinkin monotonista kuunneltavaa. Hämmentävää on se viileys, jolla pieni neiti voi levysoittimen jumittumisen tavoin toistaa haluamisiaan.  

Vastavetona Ebban mamma alentui kolmevuotiaan tasolle ja avasi oman haluamismantransa: mamma haluaa Chanel -laukun.

Olimme sitten viimeisen puoli vuotta toistelleet omia mantrojamme, kunnes.. Eräänä päivänä Ebban mamma oli ollut kaupungilla ja miss Ebba oli viettänyt laatuaikaa papan kanssa. Mamma tuli kotiin ja iloinen neiti juoksi ovelle vastaan: Mamma, mamma, täällä on sulle yllätys! Chanel -laukku. Oi , mikä ihana lapsi, ajatteli mamma. Neiti kiikutti kädessään paperikassia. Mamma avasi paperikassin. Sieltä pilkisti valkoista ja vihreää vesivärjättyä paperia. Tarkempi tarkastelu paljasti kopiopaperista hienosti taitellun ja teipatun käsilaukun, jonka neiti papan avustuksella oli värjännyt vihreäksi. Käsilaukun kruunasi siveltimellä toiseen sivuun taiteiltu teksti: CHANNEL.

Aina ei saa mitä haluaa, mutta silti voi toivoa. Ihanaa joulun jatkoa! Happy Holidays Dear!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti