tiistai 20. syyskuuta 2011

Pieniä löytöjä - monday on my mind part 2

Aurinkoinen tervehdys! ja myös vähän sateinen!

Ihana sää, iloinen mieli ja nuhainen Oliver apublogistina. Tein eilen pitkästä aikaa pienen kierroksen Kruununhaassa. Asuin Krunikassa kymmenen vuotta sitten ja silloin vannoin, etten muuttaisi koskaan pois. Toisin kävi. Tajusin kai, että se ei olekaan maailman napa, vaikka melko lähellä.

Parasta Kruununhaassa on Kruunukirppu. Tähän elämäntilanteeseen se on aarreaitta. Pienenpieni, käytettyjä lasten vaatteita ja kenkiä, sekä muita herkkuja myyvä puoti Mariankadulla. Tällä kertaa hain lasten tikkitakkeja. Valitettavasti myöhästyin, sillä muutkin olivat olleet tikkitakkiostoksilla. Keväällä muistan kaupan edustalla olleen rekin pullollaan lasten tikkitakkeja ja ajattelin, että tulen sitten syksyllä niitä hakemaan. Well I was late. Takit olivat menneet.
Onneksi reissu ei ollut turha, sillä löysin loistavan synttärilahjan tuleville 5-vee synttäreille. Sorry, en voi vielä paljastaa, ettei mene ylläri myttyyn.

Matkalla kotiin piipahdin vielä Piirongissa. Sieltä lähti kotisovitukseen matto, joka osoittautui niinkin kivaksi, että Ebban pappakin hyväksyi sen. Tässä vielä kuva matosta ja tietenkin Oliver pääsi myös kuvaan.

Mukavaa päivänjatkoa ja nähdään taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti